Vita Force Pro + (Conditiepoeder voor duiven) is de nieuwste generatie conditiepoeders voor high-performance atleten namelijk onze duiven. Vita Force Pro + combineert de essentiële voedingssupplementen voor atletische prestaties en ondersteunt belangrijke fasen in het leven van de duif: vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren, allemaal in één!

Vita Force Pro + is een sterk geconcentreerd poeder dat van nature bijdraagt ​​aan de gezondheid van de duif en het zichzelf laat overtreffen. Met Vita Force Pro +, het versterken van je meer van het lichaam afweer en zorgen voor extra sterkte nodig is voor sportieve prestaties, de rui, voortplanting en ziekte.

Vitaminen: A, C, D3, E, K3, B1, B2, B6, B12, biotine, niacine, foliumzuur, pantotheenzuur, choline. Spoorelementen: koper, mangaan, ijzer, kobalt, calcium, selenium, molybdeen. Aminozuren: histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan, valine, arginine, alanine, asparaginezuur, glutaminezuur, cysteïne, glycine, proline, serine, tyrosine. Mineralen: calcium, fosfor, natrium, magnesium, kalium.

Dosering
10 gram (een volle lepel) Vita Force Pro + op 500 gram bevochtigende rantsoen duivenvoer twee dagen per week gedurende de periode van de wedstrijd (een kuur van een week is gunstig in het begin van het seizoen), drie dagen per week tijdens de rui en de kweek ook in tijden van ziekte of na een behandeling, kan zolang noodzakelijk worden gegeven (kan naast en mag bij medicijnen worden gegeven).

300 g

Vita Force Pro + est la dernière génération des poudres de condition pour l’athlète de haut niveau qu’est le pigeon voyageur. Vita Force Pro + combine les apports nutritionnels essentiels à la performance sportive et aux étapes clefs de la vie du pigeon : vitamines, minéraux, oligo-éléments et acides aminés, tout en un !

Vita Force Pro + est une poudre hautement concentrée qui contribue, naturellement, à une bonne santé du pigeon et lui permet de se dépasser. Avec Vita Force Pro +, vous renforcez les défenses du corps et apporter une résistance supplémentaire requise pour les performances sportives,
les périodes de mue, de reproduction et de maladie.

Vitamines : A, C, D3, E, K3, B1, B2, B6, B12, biotine, niacine, acide folique, acide pantothénique, choline. Oligo-éléments : cuivre, manganèse, fer, cobalt, calcium, sélénium, molybdène. Acides aminés : histidine, isoleucine, leucine, lysine, méthionine, phénylalanine, thréonine, tryptophane, valine, arginine, alanine, acide aspartique, acide glutamine, cystéine, glycine, proline, sérine, tyrosine. Minéraux : calcium, phosphore, sodium, magnésium, potassium.

Dosage
10 g (une cuillère bombée) de Vita Force Pro + sur 500 grammes de ration humectée, deux jours par semaine pendant la période des concours (une cure d’une semaine est bénéfique en début de saison), trois jours
par semaine pendant la mue et l’élevage.
En période de maladie, peut être donné aussi longtemps que nécessaire (peut être donné en complément de médicaments).